Ωράριο Ιατρείου (κατόπιν ραντεβού): Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη απόγευμα
(+30) 210-8078171

ΙΑΤΡΕΙΟ

 

Στο ιατρείο εξετάζονται ασθενείς κάθε ηλικίας, από μωρά μέχρι ηλικιωμένους, για όλο το φάσμα των ΩΡΛ παθήσεων.

Η τυπική εξέταση περιλαμβάνει:

4 Κλινική ΩΡΛ εξέταση.
4 Ενδοσκόπηση ώτων, ρινός, ρινοφάρυγγα, φάρυγγα και λάρυγγα με εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια.
4 Καταγραφή σε DVD των ενδοσκοπήσεων.
4 Έλεγχο ακοής-βαρηκοΐας (Ακοομέτρηση – Τυμπανομετρία – Ηχητικά αντανακλαστικά).
4 Διερεύνηση Ιλίγγου.
4 Έλεγχο ρινορραγίας.

Επιπλέον στο Ιατρείο μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα συγκεκριμένες παθήσεις όπως ο ‘Ιλιγγος θέσεως,η ρινορραγία,το Περιαμυγδαλικό απόστημα,βουλωμένα αυτιά κ.λ.π.

Η λεπτομερής εξέταση και ο απαραίτητος χρόνος που αφιερώνω στον ασθενή μαζί με τη γνώση των πιο σύγχρονων προόδων στην Ωτορρινολαρυγγολογία,την πολυετή εμπειρία μου στο Νοσοκομείο και στο ιδιωτικό μου ιατρείο και τις πολλαπλές εξειδικεύσεις μου στα ειδικά ιατρικά κέντρα παγκοσμίως, εγγυώνται την επιτυχή διάγνωση και την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Βασική πεποίθησή μου είναι ότι η αναλυτική ενημέρωση του ασθενούς για την πάθησή του και τις επιλογές θεραπείας του είναι κρίσιμος παράγων για άριστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Ο επαρκής εξοπλισμός του Ιατρείου με τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα εκσυγχρονίζεται συνεχώς και συμβάλλει επίσης σημαντικά στην υψηλού επιπέδου διάγνωση και θεραπεία.

Προσπάθειά μου είναι η άσκηση της Ιατρικής, σύμφωνα με τους κανόνες της, με στόχο πάντα την θεραπεία του ασθενούς. Φροντίζω τους συνανθρώπους που με εμπιστεύονται όπως θα ήθελα να με φροντίζουν κι εμένα τον ίδιο, αν βρισκόμουν στη θέση τους, με τον σεβασμό και την προσοχή που τους αξίζει, αναπτύσσοντας την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ γιατρού-ασθενή.

Οι βασικές αρχές του Ιπποκράτη « ωφελέειν ή μη βλάπτειν» και «οκόσα φάρμακα ουκ ιήται σίδηρος ιήται», δηλαδή μόνο όσα νοσήματα δεν θεραπεύουν τα φάρμακα θα πρέπει να χειρουργηθούν, είναι η φιλοσοφία μου, που με οδηγεί στην επιλογή των ασθενών που θα φθάσουν στο χειρουργείο.

Η για πολλά χρόνια θητεία μου στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (όπου διετέλεσα Διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής) και την Κεντρική Κλινική Αθηνών(Δντης ΩΡΛ από το 2000) και η εδώ και δεκαετίες συνεργασία μου με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Θεραπευτήρια της Αθήνας, όπου χειρουργώ ανελλιπώς και παιδιά και ενηλίκους, όπως επίσης και η διαρκής ενημέρωσή μου για τις τελευταίες χειρουργικές εξελίξεις, είναι η εγγύηση για τα άριστα χειρουργικά αποτελέσματα των ασθενών, που θα με εμπιστευτούν.