Ωράριο Ιατρείου (κατόπιν ραντεβού): Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη απόγευμα
(+30) 210-8078171

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Tsioulos TheodorosΚατάγομαι από την Αρκαδία. Γεννήθηκα στις Ράχες Γορτυνίας και τελείωσα το Β Γυμνάσιο Τριπόλεως.

Ακολούθως εφοίτησα στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή και την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απεφοίτησα από την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή και έλαβα το πτυχίο Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τον τίτλο της ειδικότητος ΩΡΛ πήρα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών μετά την εκπαίδευσή μου στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός (με δασκάλους Διευθυντές τους διακεκριμένους Ωτορινολαρυγγολόγους Παν. Νασούφη και Γεώργιο Δοκιανάκη).

Ως ειδικευμένος ΩΡΛ Ιατρός μέχρι το έτος 2000 εργάστηκα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο  Αεροπορίας σε όλες τις θέσεις της ΩΡΛ Κλινικής (Επιμελητής,Διευθυντής). Επίσης εργάστηκα  ως Διευθυντής ΩΡΛ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής και στην Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή Αεροπορίας. Από το έτος 2000 μέχρι σήμερα είμαι Διευθυντής  ΩΡΛ στην Κεντρική Κλινική Αθηνών.

Παράλληλα λειτουργώ το Ιδιωτικό μου Ιατρείο από την λήψη της ειδικότητός μου μέχρι σήμερα.

Είμαι μέλος της Ελληνικής ΩΡΛ Εταιρίας και πολλών άλλων Ιατρικών Εταιριών συναφών με την Ωτορινολαρυγγολογία.

Η φιλοσοφία μου εστιάζει στην όσο το δυνατόν άριστη ανακούφιση του ασθενούς με την κατάλληλη αντιμετώπιση, συντηρητική ή χειρουργική, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της ειδικότητός μας, που στοχεύουν στην ελάττωση της ταλαιπωρίας του ασθενούς και την οριστική του θεραπεία..

Εκτός των συνήθων χειρουργικών επεμβάσεων έχω λάβει ιδιαίτερη εκπαίδευση σε:

4 Ρινοπλαστική-Ωτοπλαστική (Διόρθωση δυσμορφιών μύτης- αυτιών)… Νοσοκομείο WIESBADEN   Γερμανίας.

4 Ενδοσκοπική Χειρουργική Μύτης –  Παραρρινίων Πανεπιστήμιο MAINZ   Γερμανίας.

4 LASER Χειρουργική ΩΡΛ Πανεπιστήμιο   ROSKILDE Δανίας.

Έχω συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ανακοινώσεις και επιστημονικές εργασίες.